Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μύκονος: Η Κορίνα Τσοπέη πούλησε το εξοχικό της μετά από 25 χρόνια – «Όλα έχουν αλλάξει»

Μύκονος: Η Κορίνα Τσοπέη πούλησε το εξοχικό της μετά από 25 χρόνια – «Όλα έχουν αλλάξει»

Η Κορίνα Τσοπέη εξηγεί τους λόγους που πήρε την απόφαση να πουλήσει το εξοχικό της. «Η Μύκονος θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αλλά τίποτα δεν είναι ίδιο.»

Η Μις Υφήλιος 1964, Κορίνα Τσοπέη, μιλάει στην εκπομπή “ΕΡΤ Σαββατοκύριακο” για τη ζωή της στις ΗΠΑ όπου και κατοικεί τα τελευταία 50 χρόνια. Η ωραιότερη Ελληνίδα όλων των εποχών, ζει στο Λος Άντζελες και όπως λέει η ίδια “με τα social media νιώθω την Ελλάδα δίπλα μου, ενώ παλιά δεν συνέβαινε αυτό και στεναχωριόμουν”.

Τι ήταν αυτό όμως που την οδήγησε να πουλήσει την εξοχική της κατοικία στη Μύκονο μετά από 25 χρόνια; Όπως λέει η ίδια πολύ απλά έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Το ταξίδι από τις ΗΠΑ είναι πολύ μακρινό και το νησί που αγάπησε έχει όπως λέει, αλλάξει.

«Πήγα στη Μύκονο φέτος και έμεινα εκεί για έξι εβδομάδες. Να σας πω με λύπη μου, ότι δεν θα έρθω ξανά. Πέρασα 25 πανέμορφα χρόνια εκεί με φίλους αλλά πλέον έχω αλλάξει και έχει αλλάξει και το ίδιο το νησί. Το σπίτι που είχα το πούλησε η αδερφή μου. Το σπίτι το έχτισε ο άντρας μου και έχω φανταστικές αναμνήσεις. Όμως δεν χρειαζόταν να κρατήσω αυτό το σπίτι.»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις