Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Η πιο καλή μαθήτρια με αναλογίες που κόβουν την ανάσα – Άκουσε τον δάσκαλο στην Ψαρρού – video

Μύκονος: Η πιο καλή μαθήτρια με αναλογίες που κόβουν την ανάσα – Άκουσε τον δάσκαλο στην Ψαρρού – video

Με το μαύρο της μπικίνι κέντρισε τα βλέμματα όλων από την αρχή. Πάντα χαμογελαστή στην Ψαρρού…

Η εκρηκτική Gigi Hadid συνεχίζει τις διακοπές της στην Μύκονο και καθημερινά μαγνητίζει τα βλέμματα όλων! Η κάμερα την απαθανάτισε να κάνει water sports στην κοσμική Ψαρρού.

Αφού εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα αξεσουάρ και άκουσε τις οδηγίες του δασκάλου, το διάσημο τοπ μόντελ ανέβηκε σε ένα τζετ σκι και όργωσε τα νερά «δαμάζοντας» παράλληλα τα κύματα! Μετά την βόλτα, η Gigi χαμογελαστή και ευδιάθετη συνέχισε να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα τραβώντας σαν μαγνήτης τα βλέμματα με το μαύρο μπικίνι της!

https://www.youtube.com/watch?v=ezF_5YWy2T4

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών, με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή, αφού ο πατέρας της είναι Παλαιστίνιος. Ο λόγος για την Gigi Hadid που βρίσκεται στην Μύκονο.

Η κάμερα εντόπισε το 22χρονο μοντέλο εν ώρα τρελού ξεσαλώματος σε κλαμπ, στο οποίο βρέθηκε με φίλους μεταξύ των οποίων και η Emily Ratajkowski. Η Gigi ντυμένη με see through φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν το λευκό μπικίνι της χόρευε πάνω στον καναπέ, ενώ μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της κάμερας έκανε μια άκομψη χειρονομία υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο.

Από το κλαμπ αποχώρησε μετά τις 03.30 το πρωί περικυκλωμένη από τους άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας. Να θυμίσουμε ότι στην προσωπική της ζωή η Gigi Hadid τα ξαναβρήκε πριν από λίγες ημέρες με τον τραγουδιστή Zayn Malik, με τον οποίο γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια, αν και τον περασμένο Μαρτίο είχαν δημοσίως ανακοινώσει ότι χώρισαν.

https://www.youtube.com/watch?v=05R9C_oZtcs&t=3s

Πηγή: mykonoslive.tv

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις