Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Μύκονος: Λύθηκε το μυστήριο με την κλοπή πανάκριβου κοσμήματος από χρυσό και διαμάντια σε κατάστημα

Μύκονος: Λύθηκε το μυστήριο με την κλοπή πανάκριβου κοσμήματος από χρυσό και διαμάντια σε κατάστημα

Η Μύκονος στο επίκεντρο για την κλοπή πολλών χιλιάδων ευρώ, από κατάστημα πασίγνωστου οίκου. Το βραχιόλι έκανε φτερά, μπροστά στα μάτια της υπαλλήλου…

Μία 35χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, καθώς ταυτοποίηθηκε μέσω βίντεο από κάμερα ασφαλείας ότι έκλεψε ένα χρυσό βραχιόλι πολλών χιλιάδων ευρώ από κατάστημα πασίγνωστου οίκου σε εμπορικό κέντρου του νησιού.

Η 35χρονη επισκέφτηκε το κατάστημα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου και εκμεταλλευόμενη τον συνωστισμό κατάφερε να αρπάξει το χρυσό βραχιόλι που είχε βγάλει από τη βιτρίνα για να της δείξει η πωλήτρια.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή στο κλείσιμο του μαγαζιού και έτσι το πρωί του Σαββάτου, η υπεύθυνη του εμπορικού καταστήματος επισκέφτηκε την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και παρέδωσε στις Αρχές βίντεο από κάμερα ασφαλείας που είχε αποτυπώσει την δράση της τουρίστριας.

Οι έμπειροι αξιωματικοίπήραν καταθέσεις από όλους τους υπαλλήλους εξέτασαν τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καμερών που διαθέτει το κατάστημα και να βρουν τον κλέφτη. Με τη φωτογραφία της 35χρονης Αμερικανίδας στο χέρι ‘χτένισαν” το νησί και το απόγευμα του Σαββάτου κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις