Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μύκονος: Λύθηκε το μυστήριο της μαφιόζικης επίθεσης σε ξενοδόχο μετά από σκηνοθετημένο τροχαίο

Μύκονος: Λύθηκε το μυστήριο της μαφιόζικης επίθεσης σε ξενοδόχο μετά από σκηνοθετημένο τροχαίο

Η Μύκονος στο επίκεντρο, αυτή τη φορά για τις αποκαλύψεις αναφορικά με την αιματηρή επίθεση. Ο ξενοδόχος είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο και είχε περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε…

Η Μύκονος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την επίθεση, την ώρα που ο ξενοδόχος προσπαθεί να αφήσει πίσω τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε και να συνεχίσει. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση, μετά από μαρτυρίες, περιγραφές του θύματος, αλλά και εικόνες από κάμερες ασφαλείας του νησιού, που κατέγραψαν πρόσωπα και καταστάσεις. Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα κίνητρα, πίσω από τα χτυπήματα.

Ως φυσικοί αυτουργοί φέρονται ένας 33χρονος Έλληνας, κάτοικος Αθήνας χωρίς ποινικό μητρώο και ως συνεργός του, στην προσπάθεια διαφυγής του, ένας 30χρονος Αλβανός που διαμένει στο νησί. Οι δράστες που είχαν κλέψει ΙΧ που είχε νοικιάσει τουρίστας στο νησί, εντοπίστηκαν από κάμερες σπιτιών αλλά και του αεροδρομίου της Μυκόνου αφού ο 33χρονος, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αναχώρησε αυθημερόν.

Η επίθεση στον ξενοδόχο σημειώθηκε στις 10 Ιουνίου από άτομα που έπεσαν με ΙΧ αυτοκίνητο πάνω στο δικό του όχημα και στη συνέχεια τον χτύπησαν ακόμη και με λοστό. Ο επιχειρηματίας μιλώντας σε ΜΜΕ είχε αναφερει «με τράκαρε ένα αυτοκίνητο και μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί, μου επιτέθηκε ο οδηγός. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε λοστό, με τον οποίο με χτύπησε στο κεφάλι. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε».

Μάλιστα σε εκείνες τις δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι πίσω από την επίθεση μπορεί να κρύβεται μια αντιδικία που έχει με γειτονική επιχείρηση. Ένα κατάστημα, που όπως υποστήριξε λειτουργεί παράνομα, διότι έχουν μια προσωρινή αναστολή της άδειας της μουσικής τους.

Σημειώνεται πάντως ότι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ανακαλύψει το κίνητρο και τους καθοδηγητές των φυσικών αυτουργών, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις