Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μύκονος: Μαμά και κόρη έγιναν θέμα συζήτησης – Έτσι μαγνήτισαν τα βλέμματα στην Ψαρρού – video

Μύκονος: Μαμά και κόρη έγιναν θέμα συζήτησης – Έτσι μαγνήτισαν τα βλέμματα στην Ψαρρού – video

Η Μύκονος αρχίζει να γεμίζει ενόψει καλοκαιριού και τα κινητά τηλέφωνα παίρνουν φωτιά. Η Ψαρρού έχει την τιμητική της, για ακόμα μία χρονιά…

Η Μαρία Αλεξάνδρου βρέθηκε στην Μύκονο για να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης. Το γνωστό μόντελο, που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μίντια με τις καυτές εμφανίσεις του, δεν είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο.

Η κάμερα απαθάνατισε την χυμώδη Μαρία να γευματίζει στην Ψαρρού μαζί με την μητέρα της και την φίλη της, Ασημίνα Τζάθα και στην συνέχεια να μιλάει για αρκετή ώρα στο κινητό τηλέφωνό της.

Αν και χωρίς έτερον ήμισυ, δεν φαίνεται να τα έχει βάψει μαύρα, αφού περνάει μια χαρά έχοντας δίπλα της αγαπημένα της πρόσωπα, στο νησί που τόσο αγαπάει…

Εν τω μεταξύ, η έγκυος Δούκισσα Νομικού συνεχίζει να απολαμβάνει μέρες ξεκούρασης στην Μύκονο, όπου διατηρούν εξοχικό σπίτι με τον άνδρα της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει το δεύτερό της παιδί. Η κάμερα την εντόπισε άνετη και χαμογελαστή στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού.

Ντυμένη με μαύρο σορτσάκι, ασορτί μπλούζα και χαμηλό πέδιλο, δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση ότι βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ευγενική όπως πάντα, μόλις αντιλήφθηκε τον φακό, χαιρέτησε κουνώντας το κεφάλι της, ασχέτως αν στην συνέχεια κρύφτηκε πίσω από ένα δέντρο!

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις