Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μύκονος: Μέσα στη θαλαμηγό που έριξε τη σκιά της, στην Ψαρρού – Το αστρονομικό ενοίκιο και οι παροχές

Μύκονος: Μέσα στη θαλαμηγό που έριξε τη σκιά της, στην Ψαρρού – Το αστρονομικό ενοίκιο και οι παροχές

Η θαλαμηγός έφτασε στην Ψαρρού και κέντρισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Η Μύκονος αρχίζει να γεμίζει και από εντυπωσιακά σκάφη που καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο…

Τα βλέμματα ντόπιων και τουριστών μαγνήτισε το πλωτό παλάτι Sunrays που ξεχωρίζει για το γαλάζιο χρώμα του και έριξε άγκυρα στον κόλπο της Ψαρρούς. Το υπερπολυτελές γιωτ αξίας περίπου 130 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2010 στην Ολλανδία, έχει μήκος 86 μέτρα και πλάτος 14 μέτρα, ενώ η συνήθης ταχύτητά του είναι 14 κόμβοι.

Μπορεί να φιλοξενήσει 12 επιβάτες σε εννέα σουίτες, τους οποίους εξυπηρετούν τα 27 άτομα του πληρώματος. Διαθέτει μεταξύ άλλων ευρύχωρη πισίνα με μπαρ, πίστα χώρου, σπα, καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, lounge που μετατρέπεται σε σινεμά και εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες όπως σκι, wakeboard, scuba diving και kayak.

Στο εσωτερικό του η πολυτέλεια περισσεύει και η επένδυση με ακριβά υλικά είναι ορατή παντού. To Synrays διατίθεται προς ενοικίαση για κρουαζιέρες στην Μεσόγειο με τιμή που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ανά εβδομάδα.

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι είναι οι τυχεροί που απολαμβάνουν τις ανέσεις του. Δείτε τις εικόνες του mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις