Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μύκονος: Μπερδεύει τους πάντες η Μαντόνα με 4 λέξεις – Απούσα από το ιδιαίτερο πάρτι που συζητήθηκε [vid]

Μύκονος: Μπερδεύει τους πάντες η Μαντόνα με 4 λέξεις – Απούσα από το ιδιαίτερο πάρτι που συζητήθηκε [vid]

Η Μαντόνα λατρεύει την Ελλάδα και η Μύκονος την περιμένει. Άτομο από το περιβάλλον της μίλησε για εκείνη…

Φαίνεται πως τους έχει μπερδέψει όλους η Μαντόντα. Πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν την διάσημη ποπ σταρ να βρίσκεται από τις αρχές του μήνα στην Ελλάδα και να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, όμως η ίδια φαίνεται πως τους διέψευσε με τα ποσταρίσματα της στο Instagram.

Σύμφωνα με το Page Six η φήμη ξεκίνησε από μία ανάρτηση ενός κοσμικού που βρίσκεται στη Μύκονο και ο οποίος ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «Η Μαντόνα μόλις έφτασε».

Και φυσικά όλοι πίστεψαν ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται στο νησί των ανέμων καθώς το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο κορυφαίος σχεδιαστής και φίλος της Bronson van Wyck έδωσε ένα μεγάλο πάρτι.

Όμως λίγες ώρες αργότερα η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από μία συναυλία γράφοντας στη λεζάντα ότι «ξέφυγα από το στούντιο». Με αυτό τον τρόπο διέψευσε ότι βρίσκεται στη Μύκονο. Για την ώρα…

Το πάρτι του φίλου της Bronson van Wyck

Αρχαίοι Έλληνες ντύθηκαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι του διάσημου Αμερικανού PRίστα Bronson Van Wyck, ο οποίος γιόρτασε τα 43α του γενέθλια στην Μύκονο με ένα χλιδάτο πάρτυ αφιερωμένο στα ομηρικά έπη. Εφόσον το θέμα ήταν η αρχαία Ελλάδα, ανάλογο ήταν και το dress code.

Έτσι το κτήριο των παλαιών μεταλλίων στο Καλό Λιβάδι, το οποίο είχε διακοσμηθεί κατάλληλα για την περίσταση, γέμισε χλαμύδες, περικεφαλαίες, κλάδους ελιάς, σπαθιά, βασιλικά στέμματα, ενώ υπήρχε μέχρι και αντίγραφο του Δούρειου Ίππου! Δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως το όλο concept έμοιαζε με γύρισμα χολλυγουντιανής ταινίας!

Στο ευφάνταστο event του γνωστού κοσμοπολίτη Van Wyck με στενούς φίλους όπως η Madonna και η Beyonce, τραγούδησαν και ξεσήκωσαν το κοινό που αποτελούνταν από την αφρόκρεμα του διεθνούς jetset, οι Duran Duran, το συγκρότημα σύμβολο των 80s!

Οι εικόνες από το πάρτι στη Μύκονο

https://www.youtube.com/watch?v=2BIQWTaKo1A

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις