Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Μύκονος – Νουσρέτ: Πτώση τζίρου 70% στο κατάστημα του Salt Bae

Μύκονος – Νουσρέτ: Πτώση τζίρου 70% στο κατάστημα του Salt Bae

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ επένδυσε και αρχικά δικαιώθηκε. Το φετινό καλοκαίρι όμως δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που ευελπιστούσε ο Salt Bae. Η Μύκονος συζητάει τα στοιχεία που έρχονται στο φως…

Τα στοιχεία προκαλούν στον Νουσρέτ απογοήτευση. Η πτώση τζίρου στο κατάστημα που διατηρεί στο νησί των Ανέμων αγγίζει το 70% με τον Salt Bae να ευελπιστεί πως οι πελάτες θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα. Η Μύκονος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν με τον διάσημο Τούρκο σεφ, να ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του, έτοιμος για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Τα τελευταία χρόνια το εστιατόριο Νουσρέτ στη Μύκονο απασχόλησε την κοινή γνώμη για τους τζίρους εκατομμυρίων που έκανε. Υπήρξε εποχή που στο μαγαζί του Salt Bae γινόταν τριπλό sitting. Τα τραπέζια δηλαδή άλλαζαν πελάτες τρεις φορές από τις 20:00 μέχρι τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, σερβίροντας καθημερινά πάνω από 600 κουβέρ!

Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν καθώς φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του, η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Τούρκος σεφ ευελπιστεί ότι η χασούρα του εστιατορίου θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή του. Πρόκειται για το concept με τίτλο “Eating, Dancing” που συνδυάζει την εστίαση με την διασκέδαση σε δύο διαφορετικά επίπεδα.

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου όπου σερβίρεται το φαγητό όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, και στον επάνω όροφο, στην βεράντα, υπάρχει DJ που παίζει μουσική και προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όσους μετά το δείπνο θέλουν να χορέψουν.

Μένει να δούμε αν το φιλόδοξο εγχείρημα του Νουσρέτ θα βρει ανταπόκριση ή θα έχει την τύχη του εστιατορίου του στην Νέα Υόρκη που πρόσφατα έβαλε λουκέτο. Πάντως, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mykonos Live TV, ο χώρος του κλαμπ δίνει μια αίσθηση κιτς με τα γαλάζια φωτιστικά και τα φωτορρυθμικά…

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις