Πέμπτη, 16 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μύκονος: Ο Τζιμπρίλ Σισέ και το θερμόαιμο ζευγάρι που έκλεψε την παράσταση στην παραλία – Δείτε στο βίντεο τα όσα έγιναν στο Καλό Λιβάδι!

ΦΩΤΟ από mykonoslivetv
ΦΩΤΟ από mykonoslivetv

Η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ πέρασε σε δεύτερη μοίρα στην παραλία – Αιτία τα όσα συνέβαιναν μπροστά του και καταγράφηκαν από την κάμερα

Στην Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συνδυάζει διακοπές και δουλειά, καθώς έπαιξε μουσική σε γνωστό beach club του νησιού.

Λίγο πριν ανέβει στα decks ο Γάλλος απαθανατίστηκε από την κάμερα να κάνει τις βουτιές του στο Καλό Λιβάδι παρέα με την σύζυγό του, εντυπωσιάζοντας τα πλήθη με το εκκεντρικό κούρεμα και τα 40 περίτεχνα τατουάζ με τα οποία είναι γεμάτο το καλογυμνασμένο σώμα του.

Ωστόσο την ώρα που ο Τζιμπρίλ απολάμβανε τον ήλιο του κυκλαδίτικου νησιού, τα περισσότερα βλέμματα είχαν στραφεί σε ένα θερμόαιμο ζευγάρι που ερωτοτροπούσε! Η κυρία με μπικίνι που άφηνε λίγα στην φαντασία επιδόθηκε σε μαραθώνιο φιλιών και παιχνιδιών με τον σύντροφo της, κολάζοντας τους λουόμενους, με τον έναν να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τον άλλο!


Πηγή: mykonoslivetv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε