Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Οι διακοπές του “σουλτάνου” των τουρκικών media – Οι εικόνες που συζητήθηκαν στην Ψαρρού – video

Μύκονος: Οι διακοπές του “σουλτάνου” των τουρκικών media – Οι εικόνες που συζητήθηκαν στην Ψαρρού – video

Η Μύκονος παραμένει γεμάτη από διασήμους που απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Επίκεντρο η Ψαρρού…

Ο Τούρκος παραγωγός Ατσούν Ιλιτζαλί που είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα, αφού βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του Survivor βρέθηκε στην αγαπημένη του Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές και φυσικά δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την πανταχού παρούσα κάμερα.

Ο… σουλτάνος των τουρκικών media, όπως τον αποκαλούν, απαθανατίστηκε την ώρα που αποχωρούσε από γνωστό εστιατόριο στην Ψαρρού, όπου απόλαυσε το γεύμα του έχοντας στην συντροφιά του, μεταξύ άλλων, τον γνωστό PR-man Πάνο Μυλωνά, αλλά όχι την σύζυγό του, Σεϊμά.

Χαλαρός και ντυμένος με βερμούδα, t-shirt και σαγιονάρες, ο 48χρονος μιντιάρχης απέδειξε πόσο ευγενικός και τζέντλεμαν είναι όταν, καθώς κατευθυνόταν στην εξέδρα για να επιβιβαστεί σε ταχύπλοο που θα τον μετέφερε στο πολυτελές σκάφος του, συναντήθηκε με την δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελετσί με την οποία χαιρετήθηκαν και έβγαλαν selfie.

Η καυτή δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην Ψαρρού με ένα αποκαλυπτικό μαύρο ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε μοναδικά το πληθωρικό μπούστο της και τις καμπύλες της. Η κάμερα βούτηξε μαζί της στην θάλασσα και εξασφάλισε μοναδικά πλάνα! Να πούμε ότι η η Ελίζαμπεθ μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Μυκόνου και Γλυφάδας, όπου διατηρεί ινστιτούτο ομορφιάς.

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις