Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μύκονος: Οι κάμερες βρίσκονταν στα σωστά σημεία! Οι ωραίες, οι διάσημοι και οι αποστάσεις ασφαλείας (Βίντεο)

Μύκονος: Οι κάμερες βρίσκονταν στα σωστά σημεία! Οι ωραίες, οι διάσημοι και οι αποστάσεις ασφαλείας (Βίντεο)

Η Μύκονος αρχίζει να αποκτά τις γνώριμες για την εποχή εικόνες. Η παρέλαση επωνύμων έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά ο κορονοϊός βρίσκεται πάντα στη χώρα…

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Μύκονο θέλοντας να περάσει μερικές ημερες μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ και τους φίλους τους. Η πανταχού παρούσα κάμερα απαθανάτισε τον αγαπημένο ερμηνευτή μαζί με την σύζυγό του στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού.

Με μαύρο t-shirt και μαύρα γυαλιά ηλίου και έχοντας στο πλευρό του τον έτερον του ήμισυ ο δημοφιλής τραγουδιστής, οποίος στις 19 Ιουνίου θα γιορτάσει τα πεντηκοστά του γενέθλια, έδειχνε χαλαρός και ευδιάθετος.

Η πιο όμορφη παρέα ήταν η Βίκυ Κάβουρα με την Χριστίνα Παππά και την Νικολέττα Ράλλη. Οι τρεις τους έχουν έρθει πολύ κοντά από τότε που συναντήθηκαν τηλεοπτικά για τις ανάγκες του σώου J2US. Μαζί τους ήταν η πάντα εντυπωσιακή Σόφη Πασχάλη, ο μισθοφόρος του Survivor Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κώστας Κοκκινάκης με την αγαπημένη του.

Το παρεάκι δεν κρύφτηκε από τα φλας και πόζαρε με χαμόγελο στον φακό των φωτογράφων. Δείτε τις Βίκυ Κάβουρα, Νικολέττα Καρρά, Σόφη Πασχάλη και Χριστίνα Παππά να βολτάρουν στα Ματογιάννια…

Ανάμεσα σε εκείνους που έκαναν την βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης και η αγαπημένη του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Οι δυο τους δεν περπατούσαν πλάι πλάι αλλά με απόσταση ο ένας από τον άλλο όχι λόγω κορωνοϊού αλλά για να μην τους απαθανατίσουν μαζί οι φωτογράφοι. Ο επιχειρηματίας προχωρούσε μπροστά και η καλή του ακολουθούσε από πίσω μαζί με τον pr man Χάρη Σιανίδη και ενίοτε με την ελεύθερη κι ωραία Μαρία Καλάβρια, που χώρισε πρόσφατα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις