Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Παραλίγο παρεξήγηση του Σάκη Ρουβά με φωτογράφους – Η κίνηση μπροστά στην Κάτια Ζυγούλη – video

Μύκονος: Παραλίγο παρεξήγηση του Σάκη Ρουβά με φωτογράφους – Η κίνηση μπροστά στην Κάτια Ζυγούλη – video

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκαν απέναντι από φωτογράφους στη Μύκονο. Κάποια στιγμή η σύζυγός του έσκυψε για να φτιάξει τη βαλίτσα της…

Ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο για τον Σάκη Ρούβα και την γυναίκα του, Κάτια Ζυγούλη. Το διάσημο ζεύγος άφησε σε καλά χέρια τα τέσσερα βλαστάρια του και επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων όπου απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα.

Η κάμερα τους τσάκωσε λίγη ώρα πριν αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο του νησιού, όπου τους μετέφερε με αυτοκίνητο φιλικό τους ζευγάρι και έγινε μάρτυρας της παρ’ ολίγον παρεξήγησης του Έλληνα σταρ με τους φωτογράφους του νησιού. Συγκεκριμένα, ο Σάκης την ώρα που η Κάτια ήταν σκυμμένη και προσπαθούσε να κλείσει την βαλίτσα της που είχε ανοίξει στην διαδρομή, νομίζοντας ότι οι παπαράτσι που τους την είχαν στήσει για φωτογραφίες ήθελαν τα τραβήξουν τα πόδια της, σαν τζέντλεμαν που είναι, στάθηκε μπροστά της για να τους αποτρέψει.

Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις με ευγενικό τρόπο, το ζεύγος Ρουβά αποχαιρέτισε τους φίλους του -ο Σάκης ήταν πολύ διαχυτικός αφού αγκάλιασε τον φίλο του δύο φορές- πιάστηκε χέρι-χέρι και χαμογελαστό κατευθύνθηκε προς την αίθουσα αναχωρήσεων. Πάντως, όσοι είδαν την Κάτια από κοντά είχαν να λένε για το ποσό όμορφη παραμένει παρά τις τέσσερις εγκυμοσύνες.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το επίμαχο στιγμιότυπο

https://www.youtube.com/watch?v=eqZD-V-0U98

Εν τω μεταξύ, η εκρηκτική Gigi Hadid συνεχίζει τις διακοπές της στην Μύκονο και καθημερινά μαγνητίζει τα βλέμματα όλων! Η κάμερα την απαθανάτισε να κάνει water sports στην κοσμική Ψαρρού.

Αφού εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα αξεσουάρ και άκουσε τις οδηγίες του δασκάλου, το διάσημο τοπ μόντελ ανέβηκε σε ένα τζετ σκι και όργωσε τα νερά «δαμάζοντας» παράλληλα τα κύματα! Μετά την βόλτα, η Gigi χαμογελαστή και ευδιάθετη συνέχισε να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα τραβώντας σαν μαγνήτης τα βλέμματα με το μαύρο μπικίνι της!

https://www.youtube.com/watch?v=ezF_5YWy2T4

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις