Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Πασίγνωστη τραγουδίστρια κόλασε με την κολλητή της την Ψαρρού! Έτσι κέντρισαν τα βλέμματα (Βίντεο)

Μύκονος: Πασίγνωστη τραγουδίστρια κόλασε με την κολλητή της την Ψαρρού! Έτσι κέντρισαν τα βλέμματα (Βίντεο)

Η Μύκονος γεμίζει από εντυπωσιακές παρουσίες. Το θερμόμετρο στην Ψαρρού ανέβηκε επικίνδυνα…

Αναστέναξε το Nammos στην θέα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και της φίλης της. Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν για διακοπές στην Μύκονο και πήγαν για μπάνιο στην Ψαρρού. Η κάμερα απαθανάτισε τις δύο κούκλες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην κοσμική πλαζ φορώντας αποκαλυπτικά μαγιώ που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία τους κέρδισε τις εντυπώσεις και δεν πέρασε απαρατήρητη! Δείτε την καυτή Ειρήνη Παπαδοπούλου με την κολλητή της στην Μύκονο, στο επόμενο βίντεο…

Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ταξίδεψαν στην Μύκονο κάνοντας ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε βόλτες και μπάνια στο νησί των Ανέμων, ενώ στην παρέα του βρίσκονταν ο Παύλος Σταματόπουλος, η Σόφη Πασχάλη, o Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης και η καλή του Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Η κάμερα τους ”τσάκωσε” όλους στην πλαζ του Πάνορμου όπου το σκηνικό θύμιζε Survivor! Όχι μόνο λόγω της παρουσίας πολλών πρώην παικτών του reality αλλά επειδή το όμορφο παρεάκι επιστράτευσε καρέκλες, ομπρέλες, βατραχοπέδιλα, μάσκες, καπέλα και λοιπό εξοπλισμό παραλίας για να προστατευτεί από τον ήλιο και να χαρεί τα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά….

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις