Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μύκονος: Πέντε προσαγωγές για την άγρια δολοφονία

Μύκονος: Πέντε προσαγωγές για την άγρια δολοφονία

Σε πέντε προσαγωγές ατόμων αλβανικής καταγωγής έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές για τη δολοφονία του 27χρονου άνδρα το βράδυ της Δευτέρας (12.07.2021) στον Άγιο Φανούριο της Μυκόνου.

Οι άνδρες Ασφαλείας του νησιού των ανέμων μετά τον εντοπισμό του πτώματος του 27χρονου οικοδόμου Αλβανικής καταγωγής, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Click4more: Μύκονος: Δολοφονία νεαρού γεμάτη μίσος – Στυγερό έγκλημα μετά από αιματηρή συμπλοκή

Οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή, η οποία στάθηκε αφορμή να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος άνδρας, ενώ πριν λίγη ώρα προσήγαγαν κι άλλο ένα άτομο που είχε φύγει με το πλοίο της γραμμής από τη Μύκονο για τη Ραφήνα.

Μύκονος: Χειροπέδες στο λιμάνι της Ραφήνας

Οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν τον άνδρα την ώρα που κατέβαινε από το καράβι στο λιμάνι της Ραφήνας τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του Αμαρουσίου κι από εκεί αφού γίνουν όλες οι διαδικασίες θα μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου, το οποίο θα αναλάβει να σχηματίσει τη δικογραφία.

Το αιματηρό περιστατικό προκλήθηκε στη διάρκεια συμπλοκής δύο ομάδων Αλβανών, οι οποίες φέρεται να είχαν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού ένα άτομο από την αντίπαλη ομάδα του θύματος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 27χρονο.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις