Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μύκονος: Πέθανε ο βασιλιάς της διασκέδασης – Ο “πεταλούδας” που άφησε εποχή στο νησί των ανέμων!

Μύκονος: Πέθανε ο βασιλιάς της διασκέδασης – Ο “πεταλούδας” που άφησε εποχή στο νησί των ανέμων!

Η Μύκονος ήταν ο αγαπημένος του προορισμός και οι εμφανίσεις του δεν περνούσαν απαρατήρητες. Συγκινητικά μηνύματα για τον θάνατό του…

Καλοκαίρια ολόκληρα ο “Tekno Manos” τα περνούσε στο beach club Super Paradise στην Μύκονο, όπου έδινε το δικό του χορευτικό show και όχι μόνο. Ο πασίγνωστος στο νησί των Ανέμων Ελληνοαυστραλός μέχρι την τελευταία του πνοή έκανε αυτό που του άρεσε. Να διασκεδάζει.

Όμως σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στην Αυστραλία όπου ζούσε και εργαζόταν. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους φίλους του, πολλοί εκ των οποίων μέσω facebook έσπευσαν να δηλώσουν την λύπη τους. Ο Tekno Manos χαρακτηριζόταν από πολύ κόσμο ως ο Βασιλιάς της Μύκονου. Τραβούσε τα βλέμματα παρόλο που δεν επρόκειτο για κάποιον VIP ή πλούσιο Άραβα, αλλά για ένα απλό τουρίστα.

Μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη, ήταν από τα πιο αγαπητά και γνωστά πρόσωπα στον χώρο της μυκονιάτικης διασκέδασης συχνάζοντας σε πολλά καταστήματα, όπως το Queen Bar, το οποίο επισκεπτόταν τα βράδια.

Εξαιτίας του τρόπου που κουνούσε τα χέρια του την ώρα που χόρευε, είχε τo παρατσούκλι Πεταλούδας. Στο Super Paradise συνήθιζε να παίρνει έναν δίσκο με δεκάδες σφηνάκια και να τα πίνει με τον κόσμο να παραληρεί.

Ο Tecno Manos εκπροσωπούσε την παλιά καλή Μύκονο, όταν όλοι γίνονταν μια παρέα. Στην μνήμη του το μαγαζί που εργαζόταν Bay Vista στην διάσημη περιοχή Brightob Le Sands στο Σίδνεϋ παρέμεινε σήμερα κλειστό. Καλό του ταξίδι!

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις