Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Πλησιάζει τα 40 αλλά βάζει κάτω 20άρες – Έβγαλε ξανά μάτια στην Ψαρρού με τις κινήσεις της

Μύκονος: Πλησιάζει τα 40 αλλά βάζει κάτω 20άρες – Έβγαλε ξανά μάτια στην Ψαρρού με τις κινήσεις της

Η Μύκονος αρχίζει να γεμίζει με τα πλάνα από τις παραλίες να προκαλούν συζητήσεις. Τα βλέμματα στην Ψαρρού, κέντρισε η γυναίκα που θα δούμε…

Γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της στην Μύκονο και παραμένει εκεί απολαμβάνοντας τις διακοπές της. Ο λόγος για την Υβόννη Μπόσνιακ, την οποία η κάμερα εντόπισε να χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα στην Ψαρρού.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, αν και μανούλα, εξακολουθεί να διατηρεί κορμί μοντέλου, το οποίο επέλεξε να αναδείξει φορώντας μπικίνι. Η σχεδιάστρια μόδας έχει αψεγάδιαστες αναλογίες και όταν εμφανίζεται στην παραλία με αποκαλυπτικό μαγιό, κόβει …ανάσες! Δείτε την Υβόννη Μπόσνιακ με μπίκινι στο νησί των Ανέμων, στο βίντεο του Mykonos Live TV…

Τραγουδιστές, παρουσιάστριες, αθλητές, μοντέλα και παίκτες ριάλιτι χαλαρώνουν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και μαζί με αυτούς και ένας πρώην δημαρχος. Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη που έφτασε στο νησί των Ανέμων με σκάφος. Η κάμερα τον εντόπισε να κάνει βόλτα με φίλους στα γραφικά Ματογιάννια.

Click4more: Απίστευτη εικόνα στη Μύκονο: Επιχειρηματίας προσγειώθηκε με ελικόπτερο σε beach bar (video)

Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένο προορισμό διακοπών για τον πρόεδρο της κίνησης «Πολίτες», και την επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις