Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Πόζαρε και έκλεψε την παράσταση – Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος για την Νικολέττα Ράλλη – video

Μύκονος: Πόζαρε και έκλεψε την παράσταση – Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος για την Νικολέττα Ράλλη – video

Η Νικολέττα Ράλλη έκλεψε την παράσταση και μαγνήτισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων στη Μύκονο. Οι celebrities επιλέγουν το νησί των Ανέμων…

για μια απόδραση από το κλεινόν άστυ, ακόμα και αν έχει τελειώσει επισήμως η περίοδος των… διακοπών! Το event για την προώθηση του νέου αρώματος Joy του οίκου Dior, στο Hondos Center στην Χώρα της Μυκόνου, σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, ήταν αρκετό για να τους δελεάσει.

Έτσι πολλοί επώνυμοι εξ Αθηνών παρευρέθηκαν στην λαμπερή εκδήλωση, μεταξύ των οποίων οι ηθοποιοί Δήμητρα Ματσούκα και Κατερίνα Γερονικολού, καθώς και η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη. H κάμερα ήταν εκεί και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα με τις κούκλες Ματσούκα, Γερονικολού και Ράλλη να μαγνητίζουν τα βλέμματα και να μονοπωλούν τα φλας.

Η Lexy Stevens είναι από τις πιο αισθησιακές γυναίκες του πλανήτη. Σε κάθε του εμφάνιση το 32χρονο μοντέλο που έλκει την καταγωγή του από τον Λίβανο και την Γερμανία, προκαλεί εκρήξεις!

Η πληθωρική καλλονή που βρίσκεται για διακοπές στην Μύκονο, συνάντησε την ρεπόρτερ Ελίζαμπεθ Ελετσί μέσα στο τζακούζι του ξενοδοχείου Kosmoplaz στον Πλατύ Γυαλό, όπου της παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη.

Τα κορίτσια φορώντας τα μαγιό τους ήπιαν τα κοκταίηλ τους και τα είπαν σαν δυο καλές φίλες. Αλλά ακόμα κι αν είσαι γυναίκα, όταν βρίσκεσαι δίπλα στο… ηφαίστειο Stevens, δεν μπορείς παρά να χάσεις τα λόγια σου! Μεταξύ άλλων η χυμώδης Lexy δήλωσε ότι είναι μόνη, ενώ αποθέωσε την Μύκονο και τους Έλληνες άνδρες.

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις