Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Μύκονος: Σκάβουν και ξεσκεπάζουν εγκληματική οργάνωση που θησαύριζε με κοκαϊνη – Οι τιμές και οι ρόλοι τους

Μύκονος: Σκάβουν και ξεσκεπάζουν εγκληματική οργάνωση που θησαύριζε με κοκαϊνη – Οι τιμές και οι ρόλοι τους

Η Μύκονος ήταν το νησί που είχαν ρίξει το βάρος τους και βρίσκονταν από τις αρχές του καλοκαιριού. Η κοκαϊνη που βρέθηκαν οδήγησε στα μέλη της σπείρας. Η αστυνομία μιλάει για εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε εκλεκτούς πελάτες…

Η Μύκονος στο επίκεντρο για την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαϊνη, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να μπουν στα άδυτα και να προχωρούν σε 3 συλλήψεις. Ο αρχηγός και τα μέλη της σπείρας που εργάζονταν για εκείνον έκαναν delivery ναρκωτικών, στους εκλεκτούς πελάτες που είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους. Το τελευταίο διάστημα όμως, στόματα που έμεναν κλειστά άρχισαν να ανοίγουν και οδήγησαν τους αστυνομικούς σε αποκαλύψεις.

Ανάμεσα στους πελάτες ήταν πρόσωπα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια που πλήρωναν ακόμα και 150 ευρώ για ένα γραμμάριο κοκαίνης, όταν η μέση τιμή στην Αθήνα είναι στα 80 ευρώ το γραμμάριο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 25χρονο, έναν 27χρονο και έναν 32χρονο και η Μύκονος περιμένει να αποκαλυφθούν όλα τα στοιχεία για τη δράση τους.

Από την έρευνα αποκρυπτογραφήθηκε ο ρόλος των μελών που συνέθεταν την εγκληματική οργάνωση. Ο 27χρονος ήταν ο διευθύνων της οργάνωσης, επιφορτισμένος με την ανεύρεση και προμήθεια ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, νέων πελατών και τη χρηματική διαχείριση. Ο 25χρονος και ο 32χρονος είχαν αναλάβει την αποθήκευση, φύλαξη και διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από έρευνες σε σπίτια και σε χώρους πέριξ αυτών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: κοκαΐνη βάρους 15,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,7 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ( MDMA ) βάρους 46,1 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 693 ευρώ, μία μοτοσικλέτα, 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις