Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μύκονος: Σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για καρδιακούς στη βίλα των Hadid – Το μενού τους σε φημισμένη ταβέρνα – video

Μύκονος: Σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για καρδιακούς στη βίλα των Hadid – Το μενού τους σε φημισμένη ταβέρνα – video

Ένα γεύμα με παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα αποτελεί αξία ανεκτίμητη για τους ξένους που επισκέπτονται την Μύκονο. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι Gigi και Bella Hadid…

που άφησαν για λίγο τις ανέσεις της βίλλας που διαμένουν και επισκέφθηκαν το εστιατόριο Kiki’s στον Άγιο Σώστη, που σερβίρει μόνο ψητά και σαλάτες.

Η κάμερα απαθανάτισε τα δύο διάσημα τοπ μόντελ την ώρα που κατηφόριζαν προς την γνωστή ταβέρνα. Η Bella τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα καθώς φορούσε το πάνω μέρος από το μπικίνι της, ενώ οι θαμώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τις αδελφές να κάθονται και να τρώνε ανάμεσά τους.

Το μενού των κοριτσιών περιλάμβανε σαλάτα, ψητά λαχανικά και φέτα. Οι δύο καλλονές έχουν δηλώσει αρκετές φορές πως προσέχουν την διατροφή τους, όμως χωρίς υπερβολές. Γι’ αυτό και διαθέτουν καλλίγραμμα κορμιά που καμιά σχέση δεν έχουν με τα ανορεξικά πρότυπα που κατά καιρούς κυριαρχούν στον χώρο της μόδας…

Η Bella και η Gigi Hadid βρίσκονται στην Μύκονο και χαίρονται το ελληνικό καλοκαίρι με αφορμή το πάρτυ γενεθλίων της μεγαλύτερης αδελφής τους, Alana, το οποίο έλαβε χώρα στο νησί των Ανέμων.

Οι αδελφές Hadid διαμένουν σε βίλλα και κάνουν συνεχώς αναρτήσεις στα social media με φόντο το λευκό και το γαλάζιο του Αιγαίου διαφημίζοντας την Μύκονο και την Ελλάδα στους εκατομμύρια followers τους. Το Mykonos Live TV κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από την πισίνα του πολυτελούς καταλύματος των Hadid όπου η Gigi το έκανε πάλι το θαύμα της!

Η κάμερα την απαθανάτισε με μπικίνι να σκύβει δίνοντάς μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε το θεϊκό κορμί της. Την ίδια ώρα η Bella έκανε βόλτες ντυμένη ενώ οι φίλες των κοριτσιών χαλάρωναν στον χώρο της πισίνας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις