Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Σπούδασαν αλλά τις κέρδισε το μόντελινγκ! Η μία καλύτερη από την άλλη (Βίντεο)

Μύκονος: Σπούδασαν αλλά τις κέρδισε το μόντελινγκ! Η μία καλύτερη από την άλλη (Βίντεο)

Παλεύουμε με δυσκολία να μπούμε σε φθινοπωρινούς ρυθμούς γιατί -ημερολογιακά τουλάχιστον- το καλοκαίρι έχει τελειώσει και εμφανίζονται η Μαριάννα Μπαφίτη και η φίλη της Κατερίνα για να… ανάψουν φωτιές.

Τα δύο εντυπωσιακά κορίτσια, που βρέθηκαν στην Μύκονο καλεσμένα του γνωστού PRίστα Νεκτάριου Σκαμνάκη, φόρεσαν τα μπικίνι τους (η Μαριάννα μαύρο και η Κατερίνα ροζ) και πήγαν για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου Mykonos Blanc, στον Ορνό, όπου έδειξαν την σούπερ σέξυ πλευρά του εαυτού τους αλλά και τις χυμώδεις αναλογίες τους, που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο!

Φυσικά τα μάτια όλων έπεσαν πάνω τους και η κάμερα τις ακολούθησε τόσο έξω όσο και μέσα στην πισίνα όπου δροσίστηκαν! Η Μαριάννα έχει σπουδάσει Διατροφολογία στην Θεσσαλονίκη από όπου έλκει την μισή της καταγωγή (η άλλη μισή είναι από την Πάρο).

Από μικρή της άρεσε ο χώρος της μόδας και το 2016 κέρδισε τον τίτλο “Mις Πιερία”. Πλέον είναι επαγγελματίας μοντέλο και influencer με τον λογαριασμό της στο Instagram, marianna_bafiti, να έχει περισσότερους από 112.000 followers. Η Κατερίνα από την άλλη έχει σπουδάσει Πληροφορική και Τηλεματική στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον κόσμο των social media και πως αυτός αλληλεπιδρά με την καθημερινή μας ζωή.

Λατρεύει την γυμναστική, τον χορό, την μόδα και να εξερευνά νέες γεύσεις. Είναι πολύ ενεργή στο Instagram και οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό κάνουν τους άνδρες να… ανεβάζουν πυρετό!

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις