Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μύκονος: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Τους “μύρισε” ο σκύλος της αστυνομίας

Μύκονος: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Τους “μύρισε” ο σκύλος της αστυνομίας
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Στο επίκεντρο της δράσης εμπόρων ναρκωτικών η Μύκονος. Για διακίνηση ουσιών συνελήφθησαν στο κυκλαδίτικο νησί, δύο 30χρονοι αλλοδαποί. Καίριος ήταν ο ρόλος αστυνομικού σκύλου!

Ευτυχώς, η Μύκονος “μετράει” πλέον μία σπείρα λιγότερη. Οι δύο 30χρονοι, υπήκοοι Αλβανίας, συνελήφθησαν στην περιοχή Αγ. Σοφία του νησιού, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για “παράβαση περί εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια”.

Συγκεκριμένα, μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, της Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, σε συνεργασία με το τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με την συνδρομή χειριστή συνοδού αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκε στα σπίτια των συλληφθέντων συνολική ποσότητα κοκαΐνης 756,92 γραμ, ακατέργαστης κάνναβης 212,92 γραμ και χάπια “έκσταση” (MDMA) 67,38 γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, στην κατοχή του ενός συλληφθέντα βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 19.700 ευρώ. Παράλληλα, στην κατοχή του άλλου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις