Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μύκονος: Τα μηνύματα που έστελνε αστυνομικός σε υπό έλεγχο επιχειρηματίες

Μύκονος: Τα μηνύματα που έστελνε αστυνομικός σε υπό έλεγχο επιχειρηματίες
Φωτογραφία αρχείου InTime

Την ώρα που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η «επιχείρηση Μύκονος» για τα αυθαίρετα στο «νησί των Ανέμων» και ήδη επιβλήθηκαν τα πρώτα βαριά πρόστιμα, η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου αποκάλυψε την έρευνα που γίνεται σε βάρος αστυνομιικού, ο οποίος ενημέρωνε -υπό έλεγχο- επιχειρηματίες.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων έχει σχηματίσει τα τελευταία 24ωρα, δικογραφία σε βάρος αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στη Μύκονο, γιατί -σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν επιβεβαιωθεί μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας- έστελνε μηνύματα σε επιχειρηματίες πως πρόκειται να γίνει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό στο σπίτι του, το οποίο προσπάθησε να δικαιολογήσει με το γεγονός πως συγγενής του τροφοδοτεί καταστήματα με ναργιλέδες. 

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, γραμματέας του Συνδέσμου Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου, ανέφερε πως «εμάς μας ενδιαφέρει να υπάρξει νομιμότητα να μπαίνουν πρόστιμα και να κατεδαφίζονται οι παράνομες κατασκευές, αλλά πιο πολύ μας ενδιαφέρει η πρόληψη».

«Δεν μπορεί να διασύρεται ένα ολόκληρο νησί εξαιτίας ολίγων ξενόφερτων συμφερόντων. Τα αυθαίρετα αυτά δεν έγιναν τώρα ξαφνικά. Έγιναν τα τελευταία 7- 8 χρόνια. Θα έπρεπε να υπήρχε έλεγχος», δήλωσε από την πλευρά του ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις