Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μύκονος: Θέμα συζήτησης το πάρτι χλιδής μετά τη διπλή βάπτιση – Οι καλεσμένοι και η μεγάλη έκπληξη

Μύκονος: Θέμα συζήτησης το πάρτι χλιδής μετά τη διπλή βάπτιση – Οι καλεσμένοι και η μεγάλη έκπληξη

Η Μύκονος ήταν το νησί που επέλεξαν να βαφτίσουν τα δύο παιδιά τους. Τα όσα έγιναν στη συνέχεια, δίνουν τροφή για σχόλια και συζητήσεις…

Στη Μύκονο βάφτισαν τα δύο τους παιδιά ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Καλαμαράς και η σύζυγός του Κατερίνα Θάνου. Οι νεοφώτιστοι μονοπώλησαν τα βλέμματα και τα φλας στην αγκαλιά του μπαμπά και της μαμάς τους, οι οποίοι έλαμπαν από ευτυχία.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτυ με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός στο beach bar restaurant DK Oyster που ανήκει στον Δημήτρη Καλαμαρά. Σε ένα chic σκηνικό που είχε στηθεί πάνω στην παραλία του Πλατύ Γυαλού, οι πανευτυχείς γονείς δέχτηκαν τις ευχές συγγενών και φίλων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η σύζυγος του anchorman του Alpha, Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Happy Day, Μαίρη Παλιαλέξη. Ιδιαίτερη νότα στην βραδιά έδώσαν η βιρτουόζα του βιολιού Eva Presley αλλά και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Όσο για την μεγάλη έκπληξη του πάρτυ δεν ήταν άλλη από την live εμφάνιση του τραγουδιστή Χρήστου Φιοράντη. Ο Τηνιακός αοιδός, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο από τις εντυπωσιακές εισόδους που κάνει στις συναυλίες του (μέχρι και πάνω σε μπουλντόζα έχει τραγουδήσει) αυτή την φορά εμφανίστηκε στην πλώρη ταχύπλοου που είχε δέσει στον κόλπο του Πλατύ Γυαλού και χάρισε μοναδικές στιγμές νησιώτικου κεφιού και ευθυμίας στους προσκεκλημένους! Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις