Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Μύκονος: Γύρισε και την αναγνώρισαν μικροί και μεγάλοι – Έτσι ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη [vid]

Μύκονος: Γύρισε και την αναγνώρισαν μικροί και μεγάλοι – Έτσι ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη [vid]

Η Μύκονος ετοιμάζεται για το φετινό καλοκαίρι και οι πρώτες αφίξεις επωνύμων μας βάζουν στο κλίμα. Οι κάμερες αρχίζουν να ζεσταίνονται…

Η Αναστασία Τερζή κάνει το καλύτερο ανοιξιάτικο δώρο στους θαυμαστές της. Στο βίντεο που θα δείτε, η γνωστή τραγουδίστρια με κορμί φέτες και μπικίνι που προκαλεί ατυχήματα, απολαμβάνει το τζακούζι της στην Μύκονο και στην συνέχεια βουτάει στην πισίνα, προς τέρψιν του ανδρικού κοινού!

Εκτός από το τραγούδι, η εκρηκτική ερμηνεύτρια φαίνεται ότι τα καταφέρνει καλά και στον τομέα της ομορφιάς!

Μύκονος: Οι στιγμές χαλάρωσης της Αναστασίας Τερζή

https://www.youtube.com/watch?v=pvM3Vm-rzto

Τρυφερές στιγμές για Κοντοβά και Καλημέρη

Το Πάσχα συνοδεύτηκε από τα πρώτα μακροβούτια των celebrities για φέτος, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και άρχισαν τα μπάνια. Στην Παράγκα η κάμερα εντόπισε την Χριστίνα Κοντοβά να κάνει την πρώτη της βουτιά στα βεραμάν πλην παγωμένα νερά.

Η γνωστή σχεδιάστρια έκανε αισθητή την παρουσία της με το λευκό μπικίνι που φορούσε και το υπέροχο σώμα της. Η Χριστίνα δεν ήταν μόνη, αλλά συνοδευόταν από τον Τζώννυ Καλημέρη, με τον οποίο έβγαλαν αρκετές selfies φουντώνοντας τις φήμες ότι έχουν έρθει ξανά πιο κοντά!

https://www.youtube.com/watch?v=9vq3kxKbd3U

Αυτό που έγινε με διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό στη Μύκονο προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στους φωτογράφους του νησιού που είναι χρόνια στον χώρο και έχουν δει κι έχουν δει τα μάτια τους. Πολύ γνωστή, λοιπόν, νεαρή ηθοποιός την Μεγάλη Παρασκευή απολάμβανε την βόλτα της στα κοσμικά Ματογιάννια και η κάμερα την «τσάκωσε» επ’ αυτοφώρω.

Ωστόσο μόλις είδε την κάμερα αλλά και άλλους παπαράτσι συγκεντρωμένους ταράχτηκε τόσο πολύ πιυ έσκυψε το κεφάλι της! Και για να σας λύσουμε την απορία για το ποια ηθοποιός ήταν, μιλάμε για την ταλαντούχα Βασιλική Τρουφάκου, που μας συστήθηκε ως Μυρτώ στη μαύρη κωμωδία του Mega «Κάτω Παρτάλι», την λατρέψαμε ως Στέλλα στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy cool» και συμμετείχε στο καθημερινό σίριαλ του Star «Ο άνδρας μου έχει οικογένεια», στον ρόλο μιας δυναμικής τηλεοπτικής παραγωγού, της Αθηνάς, ενώ έπαιξε με μεγάλη επιτυχία την Θεωρία στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη.

Η έκπληξη μπροστά στην κάμερα

https://www.youtube.com/watch?v=QPLqTv6ALTY

Πηγή: mykonoslive.tv

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις