Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μύκονος: Το εστιατόριο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα – Οι εικόνες που «κόλλησαν» τους πελάτες του

Μύκονος: Το εστιατόριο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα – Οι εικόνες που «κόλλησαν» τους πελάτες του

Η Μύκονος είναι γεμάτη από προσεγμένα καταστήματα και ως εκ τούτου, πολλά από τα καινούργια προσπαθούν να διαφοροποιηθούν. Σε αυτή την κατηγορία και το εστιατόριο στα Ματογιάννια…

Πρόκειται για ένα bar restaurant με επιρροές από το Περού και την Ιαπωνία, το οποίο παρασύρει τους επισκέπτες σε ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων. Ο χώρος του στην καρδιά της Χώρας είναι εντυπωσιακός. Η αυλή που για δεκαετίες φιλοξενούσε μια παλιά ταβέρνα έχει μεταμορφωθεί σε έναν εκπληκτικό κήπο που έχει διακοσμηθεί αναλόγως ώστε να δημιουργεί μια άκρως χαλαρωτική και μαγική ατμόσφαιρα.

Κυρίαρχο στοιχείο είναι τα αμέτρητα λουλούδια, πολλά από τα οποία έχουν έρθει από το εξωτερικό. Είναι αδύνατο να μην πέσει το μάτι πάνω στα μεγάλα διακοσμητικά κλουβιά που μέσα τους φιλοξενούν τραπέζια για φαγητό. Εμπνευστής του καταστήματος, είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Γκαβέλας, ο οποίος συνεργάζεται με τον executive chef Θάνο Στασινό που επιμελείται το μενού και τον μοναδικό βραβευμένο Έλληνα sommelier Νικόλα Γιαννόπουλο που έχει δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα λίστα εκλεκτών κρασιών, premium ποτών και κοκταίηλ.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο ολοκαίνουργιο κατάστημα και σας μεταφέρει λίγη από την κοσμοπολίτικη αύρα του που μαγεύει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις