Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μύκονος: Το λάθος της συντρόφου «έκαψε» τον επιχειρηματία – Σε νέες περιπέτειες ο Ρουμάνος κροίσος

Μύκονος: Το λάθος της συντρόφου «έκαψε» τον επιχειρηματία – Σε νέες περιπέτειες ο Ρουμάνος κροίσος

Η Μύκονος ήταν το μέρος που επέλεξε για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Από το 2019 είναι καταζητούμενος στη Ρουμανία για ένα σκάνδαλο εκατομμυρίων. Τι συνέβη τις τελευταίες μέρες στο νησί των Ανέμων…

Υπό δικαστικό έλεγχο έχει τεθεί στη Μύκονο ένας πασίγνωστος Ρουμάνος επιχειρηματίας, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ένα λάθος της συντρόφου του, τον έφερε για λίγες ώρες στα χέρια των αστυνομικών. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και τώρα συνεχίζει τις διακοπές του.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Ντράγκος Σαβουλέσκου που παραμένει στο νησί των Ανέμων, σε μια άλλη βίλα από αυτή που είχε νοικιάσει αρχικά, έναντι 87.500 ευρώ. Ο Ρουμάνος επιχειρηματίας είχε συλληφθεί το 2019 και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 5,5 ετών από τη δικαιοσύνη της χώρας του, για υπεξαίρεση άνω των 110 εκατομμυρίων.

Ο Ντράγκος Σαβουλέσκου διέφυγε στην Ιταλία και ήταν καταζητούμενος. Η απροσεξία της φίλης του, να ανεβάσει φωτογραφίες τους από τη Μύκονο στα social media έκαναν γρήγορα το γύρο του διαδικτύου. Οι ελληνικές αρχές ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στα ίχνη του.

«Ο εντολέας μου δεν μπορεί να εκδοθεί στη Ρουμανία» επισημαίνει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του επιχειρηματία και συνεχίζει: «Ο λόγος που δεν μπορεί να εκδοθεί είναι ότι για τα συγκεκριμένα αδικήματα και τη συγκεκριμένη ποινή, ήδη με απόφαση της ιταλικής δικαιοσύνης, εκτίεται η ποινή στην Ιταλία.»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις