Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μύκονος: Τον σκότωσε και τον παράτησε στη μέση του δρόμου – Λύθηκε το μυστήριο του δράστη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αναστάτωση στη Μύκονο από τον θάνατο του 40χρονου άντρα. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε πολύ αργότερα δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή…

Συνελήφθη το πρωί στη Μύκονο από αστυνομικούς ένας 29χρονος Πολωνός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, χθες το βράδυ στην περιφερειακή οδό Μυκόνου Άνω Μεράς, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 29χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 40χρονο Αλβανό που διέσχιζε το δρόμο. Στη συνέχεια ο 29χρονος οδηγός εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος και διέφυγε.

Στο πλαίσιο διερεύνησης του τροχαίου, αστυνομικοί που αναζητούσαν το εμπλεκόμενο όχημα κατάφεραν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα να το εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη, ο όποιος όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Θανατηφόρο τροχαίο στον Εύοσμο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Καραολή Δημητρίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, στη 01:00, 46χρονος μοτοσικλετιστής που κινούνταν επί της οδού, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο κράσπεδο και πλαστικούς κάδους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε