Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε πολυτελή βίλα – Το λάθος που «πρόδωσε» τους διαρρήκτες

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε πολυτελή βίλα – Το λάθος που «πρόδωσε» τους διαρρήκτες

Στη σύλληψη τεσσάρων διαρρηκτών προχώρησε η αστυνομία με την ΕΡΤ να προβάλει ένα βίντεο ντοκουμέντο από την δραση τους στη Μύκονο

Το βίντεο ντοκουμέντο είναι από την τελευταία διάρρηξη που είχε διαπράξει η συμμορία των Αλβανών κακοποιών σε πολυτελή βίλα στη περιοχή Καλαφάτης της Μυκόνου, ωστόσο, ένα μεγάλο λάθος που έκαναν τους πρόδωσε… 

Πέρα από τα χρήματα και τα κοσμήματα οι διαρρήκτες πήραν από τη βίλα και ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά. Αυτό ήταν το λάθος που τους πρόδωσε, καθώς ο αμερικανός κάτοχός τους, μέσω εφαρμογής που είχε στο κινητό του εντόπισε το στίγμα τους και ενημέρωσε την αστυνομία.
Μετά από αυτό η αστυνομία εντόπισε τους τέσσερις Αλβανούς διαρρήκτες σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι το οποίο χρησιμοποιούσαν κοντά στο Αεροδρόμιο και τους πέρασαν χειροπέδες.
Στην κατοχή τους και στο αυτοκίνητο τους βρήκαν πολλά κλοπιμαία που είχαν κλέψει από τις πέντε βίλες  που είχαν διαρρήξει στο διάστημα από 16 εως 21 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχει και ένας 32χρονος σεσημασμένος κακοποιός ο οποίος  είχε αποδράσει τον Ιούνιο του 2018 από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης μαζί με εννέα ακόμη κρατούμενους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις