Τρίτη, 28 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή έξω από μπαρ με νεκρό και τραυματία

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή έξω από μπαρ με νεκρό και  τραυματία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται ένα μέρος από τη συμπλοκή που στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο. Ανάστατη η Μύκονος από το έγκλημα, έξω από μπαρ του νησιού…

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται σκηνές βίας, με τα χτυπήματα να είναι άγρια έξω από μπαρ. Από παράθυρο του καταστήματος, φαίνονται ορισμένοι από εκείνους που πήραν μέρος στη συμπλοκή να δίνουν μάχες σώμα με σώμα. Κάποια κρατούσαν μαχαίρια. Εκείνα τα δευτερόλεπτα κανείς δεν προσπάθησε να τους χωρίσει. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ένας άνθρωπος είχε ήδη πέσει νεκρός στο δρόμο και ακόμα ένας είχε τραυματιστεί σοβαρά. Η Μύκονος παραμένει ανάστατη, με την αστυνομία να έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά από προσαγωγές.

Πιο αναλυτικά, στον θάνατο ενός άνδρα και στον σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου κατέληξε η συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και Ινδών που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου έξω από μπαρ της Μυκόνου. Στη φονική συμπλοκή συμμετείχαν τουλάχιστον 20 άτομα.

Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί ποια ήταν τα αίτια και η αφορμή που οδήγησαν στο αιματηρό επεισόδιο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και διεξάγουν έρευνα.

Το Mykonos Live Tv εξασφάλισε βίντεο που αποκαλύπτει καρέ καρέ την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ των οργισμένων και μεθυσμένων Πακιστανών και Ινδων στην Μύκονο, με θύμα έναν Πακιστανό μετανάστη.

Οι έρευνες για τη φονική συμπλοκή συνεχίζονται με την τοπική κοινωνία να ζητάει ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στη Μύκονο ενόψει του καλοκαιριού, όπου παραδοσιακά παρατηρείται έξαρση της εγκληματικότητας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις