Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μύκονος: Βλέπουν αυτές τις εικόνες στο κρουαζιερόπλοιο που έδεσε – Τι προκαλεί εντύπωση στους ντόπιους

Μύκονος: Βλέπουν αυτές τις εικόνες στο κρουαζιερόπλοιο που έδεσε – Τι προκαλεί εντύπωση στους ντόπιους

Το κρουαζιερόπλοιο έφερε εκατοντάδες τουρίστες και η Μύκονος βλέπει με ικανοποίηση τις αφίξεις να συνεχίζονται ακόμα και στα τέλη του καλοκαιριού…

Ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου έριξε άγκυρα ανοιχτά από τους Μύλους της Μυκόνου. Πρόκειται για το μεγαθήριο Odyssey of the Seas που αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί ταξίδια στην Μεσόγειο.

Το εντυπωσιακό πλοίο μαγνήτισε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών λόγω του τεράστιου μεγέθους και της χολλυγουντιανών διαστάσεων φωταγώγησής της. Το μεγαλοπρεπές Odyssey of the Seas με μήκος που αγγίζει τα 350 μέτρα διαθέτει 16 καταστρώματα, 16 εστιατόρια και επτά μπαρ ενώ μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 5.500 επιβάτες στις 2.105 καμπίνες που έχει.

Τα μέλη του πληρώματός του ανέρχονται σε 1.663 άτομα. Πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό θαύμα που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- προσομοιωτή κυμάτων, τοίχο αναρρίχησης ύψους 12 μέτρων, γήπεδο μπάσκετ, δύο πισίνες, water park, υδρομασάζ και αιώρες.

Οι επιβάτες θαυμάζουν θέα που κόβει την ανάσα 91 μέτρα πάνω από την θάλασσα στο North Star, μια γυάλινη κάψουλα με θέα 360 μοιρών, και ψυχαγωγούνται με χορό, τραγούδι, ακροβατικά σώου, θεατρικές παραστάσεις και καζίνο! Δείτε τις εικόνες του mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις