Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μύκονος: «Βουλιάζει» από Έλληνες τουρίστες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Μύκονος: «Βουλιάζει» από Έλληνες τουρίστες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η Μύκονος αρχίζει να γεμίζει ασφυκτικά με τις αφίξεις να συνεχίζονται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δεν έπεφτε καρφίτσα στα Ματογιάννια…

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» της χώρας στη μάχη του τουρισμού. Οι δύο τελευταίοι μήνες της Άνοιξης δεν πήγαν όπως περίμεναν ορισμένοι, αλλά από το ξεκίνημα του καλοκαιριού τα στοιχεία προκαλούν αισιοδοξία. Οι αφίξεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρίσκονται στα ύψη, με τις εικόνες από τα Ματογιάννια να είναι ενδεικτικές της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Κάθε χρόνο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μύκονος γεμίζει από επισκέπτες με τους Έλληνες να έχουν την τιμητική τους. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και φέτος.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, βράδυ Παρασκευής 2 Ιουνίου τα σοκάκια πλημμύρισαν από κόσμο. Αν και οι μήνες Απρίλιος και Μάιος έκλεισαν με σημαντική πτώση του τζίρου, οι επαγγελματίες του τουρισμού θα πάρουν ανάσα αυτό το τριήμερο ευελπιστώντας ότι η κίνηση θα «γκαζώσει» από τα μέσα του Ιούνη και μετά, όταν αρχίζουν οι αφίξεις των big spenders.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις