Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μυλοπόταμος: «Μου έστησαν δολοφονική ενέδρα και ήθελαν να με σκοτώσουν» καταγγέλλει ο 41χρονος τραυματίας

Μυλοπόταμος: «Μου έστησαν δολοφονική ενέδρα και ήθελαν να με σκοτώσουν» καταγγέλλει ο 41χρονος τραυματίας

Ανάστατος ο Μυλοπόταμος στο Ρέθυμνο από την επίθεση 4 ατόμων σε 41χρονο. Η ενέδρα τον έστειλε τραυματισμένο σε νοσοκομείο. Ο ίδιος καταγγέλλει ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται οικονομικές διαφορές…

Ο 41χρονος καταγγέλλει πως οι δράστες που του έστησαν ενέδρα ήθελαν να τον σκοτώσουν. Του επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα και τον έστειλαν τραυματισμένο σε νοσοκομείο. Ο Μυλοπόταμος περιμένει την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, τόσο για τον εντοπισμό των δραστών, όσο και για την διαπίστωση των αιτιών που τους ώθησαν σε αυτό που έκαναν. Το θύμα περιγράφει τα όσα έζησε στο δρόμο για το σπίτι του. Όταν οι τέσσερις άντρες ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του και του επιτέθηκαν.

Ο 41χρονος άνδρας δέχθηκε ενέδρα από τέσσερα άτομα, όπως κατήγγειλε στις Αρχές, το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου, επιστρέφοντας στο σπίτι του στον Πάνορμο Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Οι τέσσερις δράστες, τους δύο από τους οποίους γνώριζε, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στήνοντάς του ενέδρα, του έκλεισαν το δρόμο και άρχισαν να σπάνε το όχημα με πέτρες και με τα χέρια προκαλώντας ζημιές.

Τον έβγαλαν έξω και, όπως ανέφερε, άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Ο ίδιος φέρεται να αναγνώρισε τους δύο, έναν 48χρονο και έναν 49χρονο, ενώ τους άλλους δύο δεν τους γνώριζε, όπως είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

«Μου επιτέθηκαν και με χτύπησαν. Μια πέτρα πετάχτηκε 2 φορές με σκοπό να μου ανοίξει το κεφάλι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 41χρονος στο Mega.

«Πήρα το 112 και φώναζα ότι με σκοτώνουν. Εννοείται ότι θα κινηθώ νομικά. Είναι άνανδροι, θέλουν να καπηλευτούν μία περιουσία που δεν τους ανήκει» κατέληξε στις δηλώσεις του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις