Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μυλοπόταμος: Πατέρας δυο παιδιών ο 44χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας

Μυλοπόταμος: Πατέρας δυο παιδιών ο 44χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη από την στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Θύμα ένας 22χρονος, ο οποίο έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε από τον γείτονά του. 

Ο 22χρονος δολοφονήθηκε την Κυριακή (12.06.2022) έξω από το σπίτι της αδερφής του στον Μυλοπόταμο, αφού ο 44χρονος γείτονάς του τον πυροβόλησε τέσσερις φορές. Στη συνέχεια, ο 44χρονος τράπηκε σε φυγή και σήμερα το πρωί (13.06.2022) παραδόθηκε μαζί με τον δικηγόρο του στις αστυνομικές αρχές και ομολόγησε την πράξη του. 

Ο 44χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, που είναι πατέρας δύο παιδιών, όπως όλα δείχνουν είχε κτηματικές διαφορές με το θύμα. Μετά από διαπληκτισμό που είχαν, ο δράστης φέρεται να ακολούθησε τον 22χρονο και να τον σκότωσε.

Δείτε ποιος είναι ο 44χρονος:

Το μεσημέρι της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος (13.06.2022), ο 44χρονος παραδόθηκε στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και ολοκλήρωσε την απολογία του, ενώ αναμένεται να δοθεί εντολή προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χωριό έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να προλάβουν το ενδεχόμενο αντίποινας ή επεισοδίου μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου, ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.  

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις