Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μυρτώ της Πάρου: Δεν τη δέχονται σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία – «Η υγεία της έχει επιδεινωθεί»

Μυρτώ της Πάρου: Δεν τη δέχονται σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία – «Η υγεία της έχει επιδεινωθεί»

Για την κατάσταση της υγείας της Μυρτούς, εννέα χρόνια μετά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στην Πάρο, μίλησε στο MEGA η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, και συγκλονίζει. Τα προβλήματα της έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και η λύση είναι στη Γερμανία. 

Η Μυρτώ, όπως λέει η μητέρα της, θα μπορούσε να επισκεφθεί ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία για να αποφύγει ακόμη μία εγχείρηση. Οι Γερμανοί όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν τη δέχονται.

«Δεν ζητάω να μας δεχτούν τσάμπα. Για ένα περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις εντός εισαγωγικών εξελίξεις από το Νοέμβριο. Έχουν δεχτεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται», ήταν τα λόγια της Μαρίας Κοτρώτσου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ήταν 22 Ιουλίου του 2012 όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ βιάστηκε και βρέθηκε ημίγυμνη, χτυπημένη και σε κώμα, σε παραλία του νησιού που έκανε διακοπές με την οικογένεια της. Η Μυρτώ σήμερα ζει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι και κινείται με αναπηρικό καρότσι. Πριν από τέσσερα χρόνια το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο καταδίκασε τον δράστη της επίθεσης σε ισόβια, ωστόσο η μητέρας της Μυρτούς τρέμει ακόμα στη σκέψη πως ο καταδικασμένος για την επίθεση στο παιδί της ίσως να κυκλοφορεί ελεύθερος σε μερικά χρόνια.

Με πληροφορίες από MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις