Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μυστηριώδης θάνατος 20χρονης στην Αίγινα – Αναζητείται πρόσωπο – «κλειδί»

Μυστηριώδης θάνατος 20χρονης στην Αίγινα – Αναζητείται πρόσωπο – «κλειδί»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Πολλά ερωτήματα «γεννά» ο θάνατος της 20χρονης Μαρίας, που βρέθηκε νεκρή το Σάββατο, κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της στην Αίγινα.

Σύμφωνα με το saronicmagazine, η κοπέλα έφυγε ξημερώματα από το bar – restaurant που εργαζόταν και όπως κατέθεσαν άνθρωποι που ήταν μαζί της μέχρι την ώρα εκείνη, η 20χρονη δεν έδειχνε να είναι προβληματισμένη, πόσο μάλλον αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αντίθετα, όλοι είπαν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη  ζωή της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις