Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Έσκαγαν λάστιχα και έσπαγαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα! Δύο ανήλικες ανάμεσα στους δράστες

Μυτιλήνη: Έσκαγαν λάστιχα και έσπαγαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα! Δύο ανήλικες ανάμεσα στους δράστες

Συνελήφθησαν, προχθές (13-12-2019) στη Μυτιλήνη, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις Έλληνες (18χρονος, 14χρονη και 13χρονη), με τις κατηγορίες των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της πρόκλησης φθορών…

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, κατά το προηγούμενο διήμερο, προκάλεσαν φθορές σε δεκαπέντε οχήματα, που ήταν σταθμευμένα σε δημοτικό χώρο στάθμευσης στην πόλη της Μυτιλήνης, κυρίως σχίζοντας λάστιχα αυτών με αιχμηρά αντικείμενα, αλλά και σπάζοντας τζάμια τους.

Από τους εσωτερικούς χώρους τεσσάρων εκ των παραπάνω οχημάτων, αφαίρεσαν -κατά περίπτωση- το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ, τραπεζική κάρτα και διάφορα έγγραφα. Επίσης, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη όχημα.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας, εξιχνιάστηκε και περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα περίπου στη Μυτιλήνη. Στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται ένας ακόμη ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού με τον ανήλικο, αφαίρεσαν αυτοκίνητο από δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, το οποίο ακολούθως βρέθηκε εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν μαχαίρι και λάμα, ενώ διακριβώθηκε η εμπλοκή των τριών συλληφθέντων ατόμων σε περιστατικό εμπρησμού εξωτερικά καταστήματος, που έλαβε χώρα χθες τα ξημερώματα στη Μυτιλήνη.

Οι φθορές που προκλήθηκαν στα οχήματα εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τις -4.000- ευρώ, ενώ δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε επίσης σε βάρος δυο Ελλήνων (44χρονης και 40χρονης), γονέων της 14χρονης και της 13χρονης, αντίστοιχα, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις