Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Ήταν στην Αυστραλία και έβλεπε τους διαρρήκτες να αδειάζουν σε τρεις δόσεις αυτό το σπίτι της

Μυτιλήνη: Ήταν στην Αυστραλία και έβλεπε τους διαρρήκτες να αδειάζουν σε τρεις δόσεις αυτό το σπίτι της

Οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού στη Μυτιλήνη κατέγραφαν τα πάντα. Εκείνη στην άλλη άκρη της γης, στη μακρινή Αυστραλία, έψαχνε τρόπο για να ειδοποιήσει την αστυνομία…

Η διάρρηξη του σπιτιού της, στη Μυτιλήνη, έγινε σε τρεις δόσεις, με τους δράστες να αρπάζουν ακόμα και τα σερβίτσια που υπήρχαν στα ντουλάπια. Μία εκ των ιδιοκτητών παρακολουθούσε τις επίμαχες εικόνες, που κατέγραφαν οι κάμερες ασφαλείας. Τελικά τα κατάφερε! Ειδοποίησε την αστυνομία και οι διαρρήκτες βρέθηκαν με χειροπέδες. Οι στιγμές που είχαν προηγηθεί όμως, είναι αδύνατον να ξεχαστούν.

Μέρα μεσημέρι στις 19 Φεβρουαρίου έσπασαν εξωτερικό παράθυρο που βλέπει στην οδό Ασκληπιού του γνωστού «αρχοντικού Βαμβούρη» στο Μακρύ Γιαλό στη Μυτιλήνη. Δυο μέρες μετά και πάλι μέρα μεσημέρι, στις 21 Φεβρουαρίου επέστρεψαν. Αυτή τη φορά στόχος τους ήταν μεταλλικά σκεύη που και πάλι πήραν ανενόχλητοι και εξαφανίστηκαν.

Το ίδιο βράδυ, 21 προς 22 Φεβρουαρίου μπήκαν για τρίτη φορά στο σπίτι και άρχισαν να συγκεντρώνουν οτιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους. Αντικείμενα μεγάλη οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας για τους ιδιοκτήτες τους αρχοντόσπιτου. Έκπληκτη από την Αυστραλία όπου βρισκόταν η εκ των ιδιοκτητών του σπιτιού παρακολουθούσε την επιχειρούμενη λεηλασία στην οθόνη καμερών ασφαλείας.

Από την Αυστραλία λοιπόν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία λίγο μετά περικύκλωσε το σπίτι και στη συνέχεια προέβη στη σύλληψη των τριών δραστών. Όμως λίγη ώρα μετά αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ήταν ανήλικοι. Κατά δήλωσή τους, δεν είχαν σχέση με τις προηγούμενες κλοπές που έγιναν στο συγκεκριμένο ακίνητο την ίδια μέρα αλλά και δυο μέρες πριν. Δείτε τις εικόνες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα stonisi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις