Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Οι διαρρήκτες βούτηξαν μέχρι και τις ηλεκτρικές συσκευές – Αποκαλύψεις για το χτύπημα!

Μυτιλήνη: Οι διαρρήκτες βούτηξαν μέχρι και τις ηλεκτρικές συσκευές – Αποκαλύψεις για το χτύπημα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής. Η διάρρηξη σημειώθηκε στη Μόρια…

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από ένα μήνα περίπου, σε οικία 72χρονης στη Μόρια της Λέσβου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι οι δράστες, μπήκαν από κοινού στην παραπάνω οικία, παραβιάζοντας είσοδό της και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα οικιακά αντικείμενα, συνολικής αξίας  7.000 ευρώ περίπου. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: lesvospost.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις