Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Παραμένει εδώ και 7 μήνες σε νοσοκομείο μετά τη φωτιά που του έβαλε η γυναίκα του με βενζίνη

Μυτιλήνη: Παραμένει εδώ και 7 μήνες σε νοσοκομείο μετά τη φωτιά που του έβαλε η γυναίκα του με βενζίνη

Ο άτυχος άντρας παραμένει σε νοσοκομείο μετά τον εφιάλτη που έζησε σε εστιατόριο στη Μυτιλήνη. Όταν η σύζυγός του, τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά

Ατελείωτος ο Γολγοθάς που ανεβαίνει ο άτυχος άντρας μετά την επίθεση που δέχτηκε από την σύζυγό του, στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρούσαν στη Μυτιλήνη. Η γυναίκα του, του έριξε βενζίνη, του έβαλε φωτιά και ο ίδιος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. 7 μήνες μετά η μάχη που δίνει δεν έχει ολοκληρωθεί. Ένα μικρόβιο που πήρε στο νοσοκομείο, πήγε πιο πίσω τους υπολογισμούς για το πολυπόθητο εξιτήριο. Στο πλευρό του, βρίσκεται διαρκώς η αδερφή και ο γιος του, που προσπαθούν να τον στηρίξουν και να του δώσουν δύναμη όπως και όσο μπορούν.

Επειτα από τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο ο εστιάτορας στη Μυτιλήνη, νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Όπως είπε η αδερφή του, Αθηνά, που έμεινε στο πλευρό του δύο μήνες και καθημερινά μιλά μαζί του με βιντεοκλήση, ταλαιπωρείται αυτή την περίοδο με ένα μικρόβιο που κόλλησε στο νοσοκομείο, αλλά είναι αισιόδοξη για την υγεία του.

Ο ίδιος αδημονεί να φύγει από το Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και να επιστρέψει στη Μυτιλήνη, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του. «Τρώει κανονικά, επικοινωνεί μια χαρά και έχει βεβαίως τα σημάδια από τα εγκαύματα» λέει η αδερφή του, στην ιστοσελίδα stonisi.gr.

Θυμίζουμε ότι προφυλακισμένη είναι με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα από τις 24 Απριλίου 2023 έπειτα από πέντε ώρες απολογίας, η 48χρονη σύζυγός του που ομολόγησε ότι τον περιέλουσε με βενζίνη.

Ο εστιάτορας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα (50%) πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια. Μάλιστα δυσκολεύονταν να αναπνεύσει και μεταφέρθηκε από τη Μυτιλήνη στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Είχε συγκλονιστεί το πανελλήνιο με την αποτρόπαια πράξη της 48χρονης που έλαβε χώρα στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρούσαν για χρόνια μαζί στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράβαση των διατάξεων περί ενδοοικογενειακής βίας.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, ενώ οι θάνατοι δύο εκ των τριών παιδιών τους, είχαν φέρει σε οριακό σημείο τη σχέση τους. «Νόμιζε ότι αυτό που του πέταξε ήταν κρασί, αλλά ήταν μπουκάλι με βενζίνη, πήρε και το μαγαζί φωτιά. Η γυναίκα αυτή είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Νομίζω ότι τον ζηλεύει» είχε πει τότε η αδερφή του εστιάτορα και συνέχισε:

«Έχουν χάσει και δύο παιδιά, το ένα πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο το χάσανε από τροχαίο, έχει περάσει πάρα πολλά. Δεν το άξιζε αυτό το πράγμα». Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε για άγνωστο λόγο και η σύζυγός του, που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα, πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον άντρα της, του έβαλε φωτιά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις