Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Βαλασέλης

Μυτιλήνη: Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Βαλασέλης

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Βαλασέλης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε στη Μυτιλήνη. Ήταν μόλις 49 ετών και είχε γίνει διευθυντής, στον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό της Λέσβου…

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε χθες το βράδυ, 4 Δεκεμβρίου του 2023, στο σπίτι του στη Μυτιλήνη, από συνεργάτες που τον αναζητούσαν, ο 49χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός, Χρήστος Βαλασέλης. Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μεταφέρθηκε, διαγνώσθηκε ο θάνατός του από παθολογικά αίτια. Ο άτυχος άντρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο θάνατός του, έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν στη Λέσβο και όχι μόνο.

Ο Χρήστος Βαλασέλης, γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λέσβου ραδιοφωνικός παραγωγός, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και διευθυντής του μοναδικού τηλεοπτικού σταθμού της Λέσβου Aeolos TV, ήταν γνωστός και σαν δημιουργός του λογισμικού ραδιοφωνικού αυτοματισμού Jazler που υποστηρίζει διάφορες μορφές ηχητικών αρχείων και μπορεί να υποστηρίξει εξωτερικές συσκευές.

Το αυτοματοποιημένο αυτό πρόγραμμα αναπαραγωγής τραγουδιών και διαφημίσεων -το «Μυτιληνιό λογισμικό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε το πρόγραμμα του ο Χρήστος Βαλασέλης – υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε παρακάτω τον Χρήστο Βαλασέλη, σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει να μιλάει για τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις