Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Πήγε με ηρωίνη στη “φωλιά του λύκου” – Το έπαιζε αδιάφορος αλλά ατύχησε!

Μυτιλήνη: Πήγε με ηρωίνη στη “φωλιά του λύκου” – Το έπαιζε αδιάφορος αλλά ατύχησε!

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 47χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, διακίνηση και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε αστυνομικό κατάστημα…

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 47χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, διακίνηση και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε αστυνομικό κατάστημα.

Όπως διαπιστώθηκε σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε ρούχα και αντικείμενα του, ο 47χρονος κρατούμενος ο οποίος είχε μεταχθεί στη Μυτιλήνη από άλλο σωφρονιστικό κατάστημα προκειμένου να δικαστεί, υπήρχαν κρυμμένες τέσσερις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ηρωίνης βάρους 94,5 γραμμαρίων.

Ακόμα μία σύλληψη για ναρκωτικά

Ποσότητα οκτώ κιλών χασίς μετέφερε με δυο βαλίτσες 23χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος εντοπίσθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης αποβιβαζόμενος από το πλοίο της γραμμής για Πειραιά.

Ο 23χρονος όταν διαπίστωσε ότι θα υποβάλλονταν σε έλεγχο από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, εγκατέλειψε τις βαλίτσες και τράπηκε σε φυγή. Από πινακίδα στη μία από τις δυο βαλίτσες εξακριβώθηκε η ταυτότητα του μεταφορέα ο οποίος αναζητείται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις