Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Σταθεροποιείται η κατάσταση του 58χρονου εγκαυματία μετά το χειρουργείο – Κρίσιμο 48ωρο

Μυτιλήνη: Σταθεροποιείται η κατάσταση του 58χρονου εγκαυματία μετά το χειρουργείο – Κρίσιμο 48ωρο

Σταθερή και σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του 58χρονου επιχειρηματία από τη Μυτιλήνη. Ο άτυχος άνδρας υπέστη βαριά εγκαύματα μετά την επίθεση που δέχθηκε μέσα στο μαγαζί του, από τη γυναίκα του με εύφλεκτο υγρό.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης χθες (20.04.2023) το βράδυ με αεροπλάνο Ντακότα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σταθεροποιήθηκε, μετά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών της Β´ ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Τα δύο πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα, όμως, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι καθώς νοσηλεύεται σε μία από τις πιο εξειδικευμένες μονάδες της χώρας.

Ο 58χρονος φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του, 2ου και 3ου βαθμού από τη μέση και πάνω και κυρίως σε θώρακα και λαιμό, ενώ το 15% αυτών θεωρούνται βαθιά και εκτεταμένα.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς του 58χρονου. Ο αδερφός του θύματος, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει:

«Οι γιατροί μάς είπαν ότι είναι δύσκολα, έχει πολύ σοβαρά εγκαύματα. Τελευταία δεν τα πήγαιναν καλά, η γυναίκα του δημιουργούσε προβλήματα γενικά και είχε και θέμα με το αλκοόλ. Τον αδερφό μου τον έφεραν χθες (σ.σ. 20.04.2023) στη Θεσσαλονίκη, έκανε χειρουργείο και τώρα είναι στη ΜΕΘ».

Η 49χρονη κατηγορούμενη, οδηγήθηκε, νωρίτερα σήμερα (21.04.2023) ενώπιον του ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Απριλίου. Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβίαση της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις