Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

“Να μου φιλήσεις τον πατέρα και τη μανούλα μας” – Το συγκλονιστικό αντίο του Δημάρχου Καλαβρύτων στην αδελφή του

“Να μου φιλήσεις τον πατέρα και τη μανούλα μας” – Το συγκλονιστικό αντίο του Δημάρχου Καλαβρύτων στην αδελφή του

Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε από το ίδιο της το αυτοκίνητο, το οποίο την παρέσυρε, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες “λύθηκε” το χειρόφρενο…

Συγκλονισμένος είναι ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, από την ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια του. Η αδελφή του Αρχοντούλα 56 ετών, σκοτώθηκε σε δυστύχημα, έξω από το σπίτι της στην πόλη των Καλαβρύτων, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο της, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες “λύθηκε” το χειρόφρενο.

Συγκλονίζει το μήνυμα αποχαιρετισμού στην μονάκριβη αδελφή του….” Να μου φιλήσεις τον πατέρα και την μανούλα μας”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαβρύτων. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει αύριο στις 3.30 το μεσημέρι.

Η ανάρτηση στο Facebook:

“Η τραγική μοίρα…Η μοναδική πολυαγαπημένη μου αδελφή, Αρχοντούλα,έφυγε,στα 56 χρόνια της,σε ένα τραγικό και απρόσμενο ατύχημα με το αυτοκίνητό της. Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει,αύριο,Τρίτη,στις 3:30 μ.μ.στα Καλάβρυτα,μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Καλό σου Ταξίδι, αγαπημένη μου, μονάκριβη,αδελφούλα. Να μου φιλήσεις,τον πατέρα και τη μανούλα μας. Ο Θεός να σε αναπαύει”

πηγή: tempo24

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε