Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νάξος: Το παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο σπίτι του νησιού

Νάξος: Το παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο σπίτι του νησιού
cyclades24.gr

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πολλοί είναι εκείνοι που στολίζουν με ευφάνταστους τρόπους τα σπίτια τους. Ένα από τους πιο εντυπωσιακά, παραμυθένια και γιορτινά στολισμένα σπίτια βρίσκεται στην Νάξο.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στην Νάξο, με μεράκι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με εκατοντάδες στολίδια να έχουν δώσει ένα διαφορετικό χρώμα, όχι μόνο στο ίδιο το σπίτι, αλλά και στη γειτονιά. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που σταματούν να το θαυμάσουν και να το φωτογραφήσουν τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Όπως τόνισαν οι ιδιοκτήτες στο cyclades24.gr, όλα τα στολίδια, εκτός φυσικά από τα λαμπάκια, είναι χειροποίητα, δεν είναι τίποτα αγορασμένο, έτοιμο. Και αυτό είναι κάτι που το κάνει πιο εντυπωσιακό.

«Τα Χριστούγεννα για εμάς είναι ξεχωριστά. Προσπαθούμε να στολίσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται το σπίτι μας, γιατί μας αρέσει πολύ. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο για τον στολισμό, αλλά αυτό αρέσει στα παιδιά μας και αυτό είναι το σημαντικότερο. Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους!», τόνισαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις