Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ναρκωτικά και όπλα στα Ζωνιανά: Ελεύθερα τα δύο αδέρφια – Στον ανακριτή οι άλλοι δύο

Ναρκωτικά και όπλα στα Ζωνιανά: Ελεύθερα τα δύο αδέρφια – Στον ανακριτή οι άλλοι δύο
Φωτογραφία: astynomia.gr

Ελεύθερα αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον Εισαγγελέα Ηρακλείου τα δύο αδέρφια ηλικίας 36 και 37 ετών, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, έπειτα από τη σύλληψη τους κατά την καταδρομική επιχείρηση αστυνομικών δυνάμεων στα Ζωνιανά και το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 36χρονος συνεργός τους συνελήφθη και εκείνος αργά το βράδυ της Πέμπτης και οδηγήθηκαν και οι τέσσερις μαζί σήμερα (11.02.2022) στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Με απόφαση του Εισαγγελέα ο 36χρονος συνεργάτης και ο 39χρονος εκ των τριών αδερφών πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022.

Σημειώνεται, ότι μέχρι τότε θα τελούν υπό κράτηση και οι δύο στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία αδέρφια ηλικίας 36, 37 και 39 ετών συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Ηράκλειο έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας, ενώ έγινε έλεγχος και στα σπίτια καθώς και στην επιχείρηση που διατηρούν στον ορεινό Μυλοπόταμο όπου βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά.

Πλέον τα δύο μικρότερα αδέρφια βρίσκονται κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο μεγαλύτερος εξ αυτών (39χρονος) μαζί με τον 36χρονο συνεργάτη τους κατηγορούνται και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις