Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Ναυπακτία: Μέσα στη βάρκα αυτές οι εικόνες σπάνιας ομορφιάς – Το γούρι του ψαρά που ήρθε αναπάντεχα

Ναυπακτία: Μέσα στη βάρκα αυτές οι εικόνες σπάνιας ομορφιάς – Το γούρι του ψαρά που ήρθε αναπάντεχα

Μια βάρκα στη Ναυπακτία έχει γίνει θέμα συζήτησης με τους ντόπιους να ρωτούν και να θέλουν να δουν από κοντά τις εικόνες στο εσωτερικό της…

Αιτία το χελιδόνι που όχι μόνο επισκέφθηκε τη βάρκα στη Ναυπακτία, αλλά αποφάσισε να χτίσει τη φωλιά του. Περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας με τον ψαρά και δείχνει να έχει εξοικοιωθεί μαζί του. Ο ψαράς λέει πως το χελιδόνι είναι το γούρι του, αφού φέτος οι ψαριές του, είναι καλύτερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η συντροφιά στο ψάρεμα του κ. Νίκου Γιαβρούτα αυτό το καλοκαίρι είναι ένα χελιδονάκι, το οποίο έχτισε την φωλιά του μέσα στην βάρκα του και τον ακολουθεί στο ψάρεμα χωρίς να φοβάται.

Το χελιδονάκι έχει γεννήσει τα αυγά του και ο κ. Νίκος έχει φτιάξει μια κατασκευή για να προστατέψει την φωλιά του. Οι στενοί του φίλοι από την περιοχή παρατηρούν εδώ και αρκετό καιρό εντυπωσιασμένοι.

Ο κ. Νίκος αναφέρει οτι το χελιδόνι του έχει φέρει γουρι καθώς οι ψαριές του φέτος είναι αυξημένες από τις άλλες χρονιές. Δείτε το βίντεο του nafpaktianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις