Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ναύπακτος: Ανατροπή για τις συνθήκες θανάτου βρέφους στο μπάνιο σπιτιού! Τι λέει η 20χρονη που το γέννησε (Βίντεο)

Ναύπακτος: Ανατροπή για τις συνθήκες θανάτου βρέφους στο μπάνιο σπιτιού! Τι λέει η 20χρονη που το γέννησε (Βίντεο)
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η Ναύπακτος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού της 20χρονης. Η μητέρα έλυσε τη σιωπή της…

Μια περίεργη ιστορία εκτυλίσσεται στην Ναύπακτο. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μια 20χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία από την Ναύπακτο στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Όταν εισήλθε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχονταν από τοκετό. Πολύ γρήγορα  φοβούμενοι το ενδεχόμενο παιδοκτονίας, ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές να ξεκινήσουν έρευνα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, καθώς ο ιατροδικαστής που εξέτασε το νεκρό βρέφος διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάποια κάκωση στο παιδί.

Μάλλον πρόκειται για αποβολή στον 6ο μήνα της κύησης. Η 20χρονη, ισχυρίστηκε, ότι δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος. Η κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο. Οι ιστολογικές εξετάσεις θα δείξουν αν πρόκειται για μια απλή αποβολή ή αν υπάρχει και κάτι άλλο στην υπόθεση.

Το αγγελούδι βρέθηκε νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού που έμενε η 20χρονη. Σε βάρος της μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα έκθεση νεογνού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις