Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ναύπακτος: Κατήγγειλε ψευδώς τον πατέρα της για σεξουαλική παρενόχληση – «Το έκανα στα νεύρα μου» λέει η ίδια

Ναύπακτος: Κατήγγειλε ψευδώς τον πατέρα της για σεξουαλική παρενόχληση – «Το έκανα στα νεύρα μου» λέει η ίδια

Η Ναύπακτος ξανά στο επίκεντρο μετά την ανατροπή δεδομένων από την ίδια την 19χρονη. Είχε κάνει καταγγελία σε βάρος του πατέρα της για σεξουαλική παρενόχληση

Η Ναύπακτος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για την άγνωστη αλήθεια που έκρυβε η καταγγελία 19χρονης για σεξουαλική παρενόχληση. Στο στόχαστρό της, είχε βρεθεί ο πατέρας της. Μετά την καταγγελία ο ίδιος μπήκε σε περιπέτειες. Υποστήριζε από την πρώτη στιγμή πως ήταν αθώος και όπως αποδείχθηκε είχε δίκιο. Η νεαρή ομολογεί πως όλα όσα είχε καταγγείλει ήταν ψέματα, επειδή ο μπαμπάς της δεν ενέκρινε τη σχέση της. «Το έκανα σε νεύρα και θυμό» λέει μεταξύ άλλων.

Η νεαρή κοπέλα κατηγόρησε τον πατέρα της επειδή δεν ενέκρινε την σχέση της. Όπως είχε γίνει γνωστό, είχε πάει στο τμήμα μαζί με την μητέρα της και είχαν κάνει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση της 19χρονης στη Ναύπακτο.

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» του Mega μίλησε για το περιστατικό η ίδια. «Δεν ισχύει αυτό το πράγμα για τη σεξουαλική παρενόχληση και απλά ήταν σε νεύρα και θυμό. Στα νεύρα και στον φόβο μου το τι μπορούσε να έχει γίνει αν τυχόν ο πατέρας μου έκανε κακό στο αγόρι μου ή στο οτιδήποτε ή σε εμένα.

Πίστευα ότι θα βοήθαγε κάπως η αστυνομία σε κάτι ώστε να μην με ξαναενοχλήσει. Είχα πάει στο τμήμα και είχα πει ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα».

Για τις σχέσεις που έχει σήμερα η νεαρή με την πατέρα της δήλωσε: «Τώρα δεν είναι μόνο η καταγγελία για αυτό, είναι και… έχω κάνει και μια άλλη καταγγελία ώστε να μην μπορεί να με πλησιάσει, για μέτρα και τέτοια, για μένα και το αγόρι μου. Αυτό αφορά σε φάση ότι δεν ήθελε το αγόρι μου, δεν δεχόταν κι όλα αυτά και τσακωνόμασταν συνέχεια κι αυτά».

Η υπόθεση είχε προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, με συγγενείς και φίλους του πατέρα της 19χρονης να κάνουν λόγο από την πρώτη στιγμή, για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις