Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ναύπακτος: Νεκρός σε αγώνα από πτώση σε χαράδρα 70 μέτρων ο αθλητής Χριστόφορος Δουραμάνης

Ναύπακτος: Νεκρός σε αγώνα από πτώση σε χαράδρα 70 μέτρων ο αθλητής Χριστόφορος Δουραμάνης

Ανάστατη η Ναύπακτος από την τραγωδία με θύμα τον άτυχο αθλητή. Ο Χριστόφορος Δουραμάνης φέρεται να ακολούθησε παράλληλο μονοπάτι εκτός διαδρομής και να έπεσε στο κενό…

Εικόνες που κόβουν την ανάσα έδωσε στην δημοσιότητα η Πυροσβεστική από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος Χριστόφορος Δουραμάνης. Αργά το απόγευμα της Κυριακής (08-05-2022) ολοκληρώθηκε η η ανάσυρση της σορού του, από τους άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, από την χαράδρα περίπου 70 μέτρων στην Σκάλα Ναυαπκτίας, όπου έπεσε ο 68χρονος Πατρινός αθλητής, που έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας.

Χρειάστηκαν μάλιστα περισσότερα από 40 λεπτά διαδρομής μέσα από μονοπάτι προκειμένου οι άνδρες της ΕΜΑΚ να πλησιάσουν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη σορό και την μετέφερε στο νεκροτομείο Πατρών. Λίγο μετά τις 20:00 της Κυριακής ολοκληρώθηκε η ανάσυρση της σορού του άτυχου 68χρονου, από τους άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Στη συνέχεια, το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χριστόφορος Δουραμάνης φέρεται να ακολούθησε -υπό άγνωστες συνθήκες- παράλληλο μονοπάτι εκτός διαδρομής και να έπεσε στο κενό. Ο άτυχος αθλητής που είχε γεννηθεί το 1953, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα και έμπειρος αθλητής, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα.  Δείτε τις εικόνες του pelop.gr, από τη χαράδρα που γράφτηκε ο επίλογος της ζωής του.

Δείτε στο επόμενο βίντεο, εικόνες από τη διαδρομή που ακολούθησε ο άτυχος αθλητής…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις