Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ναύπακτος: Τον σάπισαν στο ξύλο και τον άφησαν αιμόφυρτο έξω από το σπίτι του (pic, vid)

Ναύπακτος: Τον σάπισαν στο ξύλο και τον άφησαν αιμόφυρτο έξω από το σπίτι του (pic, vid)
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας νεαρός στη Ναύπακτο, τον οποίο άφησαν αιμόφυρτο έξω από το σπίτι του. Το περιστατικό έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Σύμφωνα με το npress.gr, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση έξω από από το σπίτι από μια ομάδα περίπου 6 με 9 ατόμων. Αμέσως μετά τον τραυματισμό του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίο για τις πρώτες βοήθειες. Ο νεαρός ήταν σε σοκ μετά τον τραυματισμό του, που δεν ήξερε ούτε σε ποιο νοσοκομείο βρίσκεται!

Το περιστατικό έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media. Μάλιστα, ο ίδιος ανάρτησε και φωτογραφίες από τα χτυπήματα, καλώντας τους φίλους του να κάνουν κοινοποίηση.

Στο μήνυμά του αναφέρει: «Αυτή είναι η Ελλάδα μας… Η χώρα μας… Αυτή που σας γέννησε και σας έκανε ένα μάτσο μ@λ@κες… Να μην ξέρετε τι θα πει σεβασμός… Να μην ξέρετε τι θα πει «έχω την επιλογή».. Καιρός να μάθετε λοιπόν ότι δεν σας χρειαζόμαστε για να υπάρξουμε.. Ζω και χωρίς την μικρή ψ@λ@ σας!! Να λυπάστε λοιπόν όχι για μένα αλλά για γονείς που αναθρέφουν ανθρώπους που γίνονται μ@λ@κες κάφροι και π@@στ@δες στην ψυχή!».

Δείτε την ανάρτησή του:

Με πληροφορίες από npress.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις